Az Homokfa Kft. 1994-ben alakult, azóta a magyar építőipar aktív résztvevője. Profilunk a nyílászáró.

Társaságunk, a szakmában több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, az évek folyamán széleskörű ismertségre és elismertségre tett szert. A szakmai irányítást jól képzett, többéves kivitelezői gyakorlattal rendelkező, szakember gárda végzi.

Székhelyünk, Kartalon, a Bocskay u. 61. szám alatt található, ahol saját irodaházunkban várjuk partnereinket.

Az egész ország területén nagy gondossággal, magas színvonalon, modern technológiával, korszerű anyagokkal építkezünk.

Az szakipari munkákat – a megrendelő kívánságának megfelelően – fővállalkozásban, kulcsrakész, vagy szerkezetkész állapotban vállaljuk.

A vállalt feladatokhoz igazodva folyamatosan bővítjük csapatunkat. A megfelelő szakemberek felkutatását, beilleszkedését házon belül koordináljuk, rendszeres továbbképzéssel biztosítjuk a szakmai versenyképesség megőrzését. Feladatainkat döntő többségben saját állományú, jól képzett – a faipari munka minden területén – szakembereink magas színvonalon végzik.

Szükség szerint igénybe vesszük, korábbi munkáink során bevált alvállalkozóinkat, alkalmazkodva a folyamatosan változó piac igényeihez.

Cégünk a kivitelezéshez szükséges korszerű gépekkel, berendezésekkel saját tulajdonban rendelkezik, melyek karbantartásáról folyamatosan gondoskodik.

Az állandó minőségi szint tarthatósága érdekében minőségbiztosítási, környezetirányítási és munkahelyi egészségvédelem és biztonságirányítási rendszert működtet.
ISO 9001:2009, az ISO 14001:2005 és az MSZ 28001:2008 szerint végezzük munkánkat.

A minőségirányítási rendszer garantálja az elkészült létesítmények minőségét, megrendelőink elégedettségét és bizalmát. A vevői elégedettséget folyamatosan mérjük, ezen vélemények figyelembe vételével kíván Társaságunk megfelelni a piaci követelményeknek, megőrizve és javítva versenyképességét.

Fontos vállalkozási irányelvünk az építtetői igények teljes körű kiszolgálása, a minőségen túl, a gyors építési átfutási ütemek biztosítása, az ország bármely pontján.